pirmdiena, 2016. gada 11. janvāris

Ferratum ātrais kredīts līdz 100 EUR

Ferratum ātrais kredīts jaunajiem klientiem līdz 350 EUR tiek izsniegts bez papildmaksas tātad arī EUR 100 ir iespējams saņemt bez papildmaksas. Tas nozīmē cik aizņemies tik arī būs jāatdod.

Ferratum savus pakalpojumus Latvijā sniedz jau kopš 2007. gada un ir viens no vecākajiem ātro kredītu aizdevējiem. Ferratum lepojas ar to, ka bija pirmā kompānija, kura sāka izmantot mobilās tehnoloģijas kreditēšanas tirgū. Šis uzņēmums strādā jau 20 pasaules valstīs un lepojas ar to, ka ir apkalpojis vairāk kā 1500000 klientu. Tas tikai norāda uz Ferratum lielo pieredzi ātro kredītu izsniegšanas jomā. Kā arī uz to, ka uzņēmums pastāvīgi ievieš inovatīvus jaunumus, lai atvieglotu saviem klientiem pakalpojumu pieejamību.

Cik lielu summu var aizņemties pirmajā reizē?

Kredīts bez % maksas tiek piedāvāts līdz 350 EUR un arī tikai pirmajā reizē. Tādēļ ir svarīgi atcerēties, ka pirmajā reizē kredīts līdz 350 EUR tiek izsniegts bez % maksas, bet ja nepieciešama lielāka naudas summa ir iespēja aizņemties lielāku summu. Tas nozīmē, ka aizņemoties EUR 350 Jums būs jāatdod EUR 350. Aizņemoties otrajā reizē klientam jau būs pieejama maksimālā aizdevuma summa - 400 EUR.