otrdiena, 2016. gada 5. janvāris

SMScredit.lv ātrais kredīts EUR 200

SMScredit.lv ir viens no vadošajiem Latvijas ātro kredītu sniedzējiem un protams, ka SMScredit.lv saviem klientiem pirmo kredītu līdz EUR 300 piedāvā bez papildmaksas. Tas nozīmē, ka arī EUR 300 liels ātrais kredīts būs bez papildmaksas. Aizņemoties otro reizi no SMScredit.lv EUR 425 lielu ātro kredītu, tas būs iespējams pats lētākais kredīts, kāds ir pieejams ātro kredītu tirgū. SMScredit.lv jau sākot no otrās aizņemšanās reizes piedāvā saviem klientiem aizņemties summu līdz pat 425 EUR.

SMScredit.lv sociālā atbildība

SMScredit.lv nodarbojas ne tikai ar peļņas gūšanu, bet arī ar labdarību. SMScredit.lv aizsāka akciju Labiedarbi.lv un neilgā laika periodā ir paspējis palīdzēt realizēt neskaitāmus projektus. Šie projekti ir saistīti ar attīstību tādās jomās kā izglītība, kultūra, māksla, sports un vide.

Tāpat SMScredit.lv ir galvenais atbalstītājs akcijai ”Atbildības diena”, kuras ietvaros tiek palīdzēts tiem, kuriem cilvēku atbalsts ir visvairāk nepieciešams- patversmēs mītošiem dzīvniekiem.

Ļoti lielu atbalstu SMScredit.lv sniedz Latvijas sportistiem, gan dažādām Latvijas sporta veidu komandām, gan arī Latvijas olimpiešiem. Savā ziņā var apgalvot, ka SMScredit.lv ir devis ieguldījumu Martina Dukura izcīnītajai sudraba godalgai ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos.

SMScredit.lv sniedz atbalstu arī dažādiem kultūras un izklaides pasākumiem, kā piemēram, Jāņu svinībām Cinevillā, tiek atbalstīta dažādu koncertu norise Latvijā, kuru veiksmīga norise bez SMScredit.lv nebūtu iespējama.