svētdiena, 2015. gada 6. decembris

Crediton ātrais kredīts līdz 100 eiro

Crediton piedāvā ātro kredītu internetā līdz 100 eiro jau pirmajā aizņemšanās reizē. Jums atliek pieteikties kredītam EUR 100 un izvēlēties atmaksas termiņu, kura laikā varēsiet atmaksāt izvēlēto kredītu.

CreditON pirmo kredītu izsniedz bez procentu maksas – atmaksājiet tik, cik aizņēmāties. Tas nozīmē, ka aizņemoties, piemēram, EUR 100 uz 30 dienām, pēc 30 dienām Tev būs jāatdod tie paši EUR 100. Arī pirmo kredītu drīkst pagarināt, ja nepieciešams. Pagarināšana ir par maksu un to jāizdara laicīgi.

Kredīta atmaksa CreditON aizdevējam

Ja veiksi maksājumu līdz noteiktajam termiņam Tu:

1) Kļūsi par lojālu klientu CreditON uzņēmumā. Šis statuss Tev ļaus saņemt ātro kredītu internetā ar ievērojamām atlaidēm;

2) Tu ietaupīsi savus līdzekļus, jo nebūs lieki jāmaksā par kavētajām dienām, kad tiktu aprēķināta kavējuma nauda (1.00%) apmērā no atgriežamās summas;

3) Tev būs iespēja tikt pie sava individuālā klientu menedžera, kurš individuāli strādās ar Tevi, kad vēlēsies pieteikties kredītam, kā arī sniegs konsultācijas par kredīta atmaksu.

Ja saproti, ka minēto kredītu nespēsi samaksāt savlaicīgi, CreditON piedāvā Tev izmantot iespēju pagarināt aizdevuma apmaksas termiņu.

Visu nepieciešamo informāciju un norādes, kā pagarināt aizdevuma apmaksas termiņu, atradīsi savā creditON Lietotāja Profilā.

Lai saņemtu CreditON ātro kredītu, nav nepieciešama ne ķīla, ne galvojums.