svētdiena, 2015. gada 6. decembris

Crediton ātrais kredīts līdz 200 eiro

Lai saņemtu ātro kredītu 200 EUR apmērā no Crediton, Jums ir jāveic tikai divas vienkāršas darbības.

Pirmkārt ir jāreģistrējas Crediton mājas lapā aizpildot reģistrācijas anketu un jāapstiprina reģistrācija nosūtot 0.01 EUR uz Crediton bankas kontu. EUR 0.01 ir jāpārskaita tādēļ, lai Crediton varētu identificēt, ka tieši Jūs un ne viss kāds cits vēlas saņemt ātro kredītu no Crediton.

Otrkārt ir jāpiesakās kredītam un to Jūs varat izdarīt izmantojot savu lietotāja profilu, vai zvanot uz tālruņa numuru 27250001.

Crediton ātrā kredīta atmaksa

Crediton rūpējas par saviem klientiem, tādēļ šī kompānija vienmēr atgādina, kad būs pienācis kredīta atmaksas termiņš. Kā arī visa informācija, kas saistīta ar klienta kredītiem ir brīvi pieejama Crediton lietotāja profilā.

Kredītu var atmaksāt tam paredzētajā laikā, ātrāk pirms noteiktā datuma, vai arī kredīta atmaksu pagarināt. Tomēr jāņem vērā, ka kredīta atmaksas pagarināšana nav par velti. Ja ir radušies kādi sarežģījumi un kredītu nav iespējams atmaksāt noteiktajā datumā, tad Crediton piedāvā kredīta atmaksas atlikšanu uz 7 līdz 30 dienām. Pieteikties kredīta atmaksas atlikšanai klients var izdarīt zvanot Crediton, vai arī Crediton lietotāja profilā. Tas tomēr ir labāks risinājums, nekā sabojāt savu kredītvēsturi un nākotnē saskarties ar problēmām, kad tiek atteikti daudzi pakalpojumi dēļ neatdota kredīta.