trešdiena, 2015. gada 4. novembris

Ātrais kredīts EUR 200

Minicredit ātrais kredīts EUR 200 tiek izsniegts ātri. Minicredit ātro kredītu atmaksāt ir tikpat vienkārši kā tam pieteikties.

Ātro kredītu var atmaksāt no savas internetbankas vai dodoties uz kādu no Latvijas banku filiālēm, vai pasta nodaļām. Atliek tikai uzrādīt Minicredit rēķinu un samaksāt aizdevumu.

Kredīta atmaksas pagarināšana

Tomēr ja ir radušās kādas neplānotas grūtības un sprotat, ka kredītu nespēsiet laikā atmaksāt, tad ir iespējams pieteikties Minicredit pakalpojumam kredīta atmaksas atlikšana. Aizdevuma atmaksas atlikšana ir iespējama uz 5, 15 vai 30 dienām. Jāņem vērā, ka šis pakalpojums atkārtoti nav bez maksas.

  • EUR 200 ātrā kredīta pagarinājums uz 5 dienām izmaksās EUR 12.51
  • EUR 200 ātrā kredīta pagarinājums uz 15 dienām izmaksās EUR 22.53
  • EUR 200 ātrā kredīta pagarinājums uz 30 dienām izmaksās EUR 37.53

Kad būsiet veikuši kredīta pagarinājumu uz sava mobilā tālruņa numuru saņemsiet īsziņu ar jaunu kredīta atmaksas termiņu. Arī dodoties uz savu lietotāja profilu varēsiet redzēt visas izmaiņas ar savu aktuālo kredīta statusu.

Jaunam ātrajam kredītam no Minicredit klients varēs pieteikties tikai tad, kad būs saņemta īsziņa par iepriekšējā kredīta veiksmīgu atmaksu un visu pārējo līgumsaistību izpildi. Ātrāk Minicredit nevienam jaunu kredītu nemēdz izsniegt, tāpat vienai personai var būt tikai viens aktuāls kredīts.