otrdiena, 2015. gada 10. novembris

Ātrais kredīts EUR 300

Minicredit ātrais kredīts tiek izsniegts trešajā aizņemšanās reizē. Jums atliek pieteikties kredītam EUR 300 un izvēlēties atmaksas termiņu, kura laikā varēsiet atmaksāt izvēlēto kredītu.

Minicredit SMS kredīts

Lai varētu pieteikties kredītam ar SMS palīdzību, klientam ir jābūt reģistrētam Minicredit mājas lapā. Pēc reģistrācijas Minicredit interneta mājas lapā klients var sūtīt īsziņu uz numuru 1897 un pieteikties ātrajam kredītam no Minicredit. Jāiegaumē, ka īsziņu var sūtīt tikai no tā mobilā tālruņa numura, kurš tika norādīts reģistrēšanās brīdī. Īsziņā ir jānorāda Minicredit parole, kredīta summa un termiņš uz cik ilgu laiku kredīts tiek ņemts. Šis pakalpojums ir īpaši ērts tiem klientiem, kuriem ikdienā nav pieejams dators ar interneta pieslēgumu. Kā arī bieži ir situācijas kad naudu vajag dažu minūšu laikā, bet tuvākajā apkārtnē nemaz nav iespējams tikt pie datora, lai varētu pieteikties ātrajam kredītam.

Ja ir radušies kādi papildus jautājumi un uz tiem nespējat rast atbildes Minicredit mājas lapā, tad droši varat sazināties ar Minicredit komandu. Minicredit komanda ir gatava atbildēt uz klientu jautājumiem katru darba dienu no 90:00 rītā līdz 22:00 vakarā, bet brīvdienās no 10:00 rītā līdz 18:00 vakarā. Jums tik atliek zvanīt pa tālruni 67283704 vai arī rakstīt uz e-pastu info@minicredit.lv un atbilde tiks rasta.