trešdiena, 2015. gada 4. novembris

Ātrais kredīts EUR 100

Minicredit pirmo kredītu līdz 200 EUR izsniedz bez % maksas, tas nozīmē, ka aizņemoties pirmo reizi arī Minicredit ātrais kredīts 100 EUR būs bez % maksas.

Lai pieteiktos ātrajam kredītam no Minicredit ir jāizpilda tikai dažas vienkāršas darbības. Pirmkārt ir nepieciešams reģistrēties Minicredit mājas lapā internetā. Reģistrēšanās ir ātra un vienkārša, pēc reģistrēšanās nāksies pārskaitīt vienu eiro centu uz Minicredit kontu, lai reģistrāciju varētu apstiprināt un identificēt Jūs caur jūsu bankas kontu.

Nākošais solis pēc veiksmīgas reģistrēšanās ir jāiesniedz kredīta pieteikums. To var izdarīt trīs veidos. Pieteikties kredītam Jūs varat caur savu lietotāja profilu internetā, sūtot īsziņu vai arī pazvanot(šis pakalpojums ir pieejams tikai pastāvīgiem klientiem).

Un visbeidzot atliek tikai saņemt naudu savā bankas kontā.

Lai varētu reģistrēties un saņemt ātro kredītu no Minicredit ir jāatbilst dažām prasībām. Klientam ir jābūt Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 72 gadiem. Jums nedrīkst būt kavēti maksājumi vai līgumsaistību pārkāpumi citās finanšu iestādēs, kā arī jābūt oficiāliem un pastāvīgiem ienākumiem, kas ļauj atmaksāt kredītu.

Pirms piesakieties ātrajam kredītam ir svarīgi izvērtēt savas spējas kredītu laicīgi atmaksāt aizdevējam. Pirmkārt tas ir paša kredītņēmēja interesēs, jo kurš gan gribētu nonākt dažādos parādnieku reģistros un radīt par sevi priekšstatu, kā par cilvēku kurš nav uzticams.